G-SHOCK, en son yeniliğini MR-G Frogman biçiminde tanıttı. Bu tamamen metal saat, titanyum kaplı ve bu da onu titanyum malzemeden yapılan ilk analog Frogman saati yapıyor. MRG-BF1000, zorlu deniz ortamlarına dayanabilmesini sağlayan birinci sınıf dayanıklılık, su direnci ve şok koruması sunmak üzere tasarlanmış.

Saat, her bir parça ayrı ayrı yapılmış ve mükemmel bir şekilde parlatılmış 70'in üzerinde bileşenle üretilmiştir. Tasarım, 1993 yılında FROGMAN ilk kez piyasaya çıktığında popüler olan ikonik dalgıç kurbağa karakterine ve vidalı kilitli arka kasaya sahip. MR-G serisi, asimetrik tasarımı, ayırt edici kurbağa karakterini ve vidalı kasayı bu en son yeniliğe geri getirmiş.

MR-G Frogman, 200 metreye kadar su geçirmezliğe ve önden ve yanlardan gelen şokları emmek için floro kauçuk tamponlara sahip, bu da onu dalış ve su sporları için uygun hale getiriyor. Ayrıca altın kaplama tutma plakasına, safir kristale ve mavi buhar biriktirme kaplamaya sahip. Ek olarak saat, Bluetooth işlevine ve dünya çapında 3.000'den fazla konuma ait gelgit verilerini görüntülemek için özel bir uygulamaya aracılığıyla da kullanılabiliyor.

MR-G Frogman, G-SHOCK'un hassasiyet ve işçiliğe olan bağlılığını birleştiren sağlam ve şık bir saat. Bu, markanın en zorlu ortamlara dayanabilecek yüksek performanslı saatler üretmeye olan bağlılığının bir kanıtı. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.