Perçinli alüminyum karavan üreticisi Airstream, Inc., Airstream Studio F. A. Porsche Konsept Karavanını ortaya çıkarmak için Studio F. A. Porsche ile güçlerini birleştirdi. Konsept seyahat karavanı, her iki markanın tasarım ekiplerinin ortak çabalarının bir ürünü olup, Airstream'in klasik karavanına yeni ve yenilikçi bir görünüm kazandırıyor. Tasarım, şehir sakinlerinin karavanı standart bir konut garajında saklamasına izin veren alçaltılmış bir süspansiyon ve iç tavan boşluğunu artıran açılır bir tavan dahil olmak üzere birçok benzersiz özelliğe sahip. Airstream ve Porsche Lifestyle Group yöneticileri, SXSW fuarında römorkun 1/3 ölçekli bir modelini ve bir Porsche Macan çekici aracını sergileyecek. Bu, şirketin 90 yıllık tarihindeki ilk "garajda kullanılabilir" Airstream karavan tasarımıdır.

Airstream Studio F. A. Porsche Konsept Karavan, daha geniş, daha çeşitli potansiyel müşteri tabanına ulaşmayı amaçlayan yeni bir tasarım yaklaşımıdır. Aerodinamik sürtünmeyi azaltan daha az çıkıntı ile bu yenilikçi tasarım, elektrikli araçlarla çekme için optimize edilmiş daha iyi bir deneyim sağlayabiliyor. Airstream ve Porsche tasarım ekipleri, karavanın hareket halindeyken daha iyi performans göstermesini sağlamak ve tasarımın aerodinamiğini geliştirmek için yıllarını harcadı. Yenilikçi tasarım, büyük yan pencerelere ve tavan pencerelerine sahip karavanın iç kısmına kadar uzanarak ferah ve nefes kesici bir iç mekan hissi yaratıyor.

İnovasyon, mümkün olanı keşfetme sanatıdır — Airstream ve Studio F. A. Porsche arasındaki işbirliği, Airstream deneyimini geliştirmeye yönelik hiç bitmeyen sürece yetenekli yeni gözler ve zihinler getirdi —Airstream Studio F. A. Porsche Konsept Karavan, klasiğe yeni bir bakış açısı getiriyor seyahat karavanı ve onu gören herkes üzerinde kalıcı bir izlenim bırakacağı kesin. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.