KTM, 2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR ile bir kez daha kendini aştı. Bu nihai hiper-naked makine, asfaltta benzersiz bir saldırganlıkla parçalanan 1:1 güç-ağırlık oranıyla standart KTM 1290 SUPER DUKE'den 9 kilogram daha hafif. Süspansiyondan elciklere kadar motosikletin hemen hemen tüm unsurları sürücünün tercihine göre uyarlanabiliyor. Daha da iyisi, "anahtarsız" çalştırma özelliği ile birlikte geliyor, böylece anahtarınızı unutma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR, ağırlığı azaltmak için neredeyse her bir panel karbon fiberden yapılırken, optimum ağırlık tasarrufu ve genel pakete sertlik eklemek için özenle üretilmiş gövde panellerine sahip. Motosikletin 1.301 cc LC8, V-Twin motoru 180 hp ve 140 Nm tork sağlayabiliyor ve EURO5 onaylı. KTM 1290 SUPER DUKE RR ayrıca standart olarak bir Akrapovic Slip-On ve yalnızca yarış pisti deneyimi isteyenler için isteğe bağlı bir "EVOLUTION LINE" ile donatılmış.

Her uçta LED aydınlatma, ayarlanabilir oturma yeri ve sezgisel motosiklet anahtarı, bu motosikleti performans sürüşü için mükemmel kılar. Ayrıca, ön uç sönümlemede gelişmiş performans ve tepki süresi sunan WP APEX PRO 7548 Kapalı Kartuş çatalları ile donatılmış. KTM 1290 SUPER DUKE RR, hiper-naked motosikletlerde yeni bir standart belirleyen farklı bir BEAST türüdür. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.