Baglietto Panam Yacht, su üzerinde deneyimlenebilecek en üst düzey lüksü isteyen herkes için gerçekleşen bir rüya. Şık ve modern tasarımı, güçlü performans özellikleri ve lüks olanaklarıyla, açık suları keşfetmek veya sadece dinlenmek için mükemmel bir seçenek.

40 metre uzunluğu ve 31 knot maksimum hızıyla Panam Yacht, su üzerinde hesaba katılması gereken bir güç. 4.500 deniz milinin üzerindeki menzili ile açık suları daha önce hiç olmadığı gibi keşfedebilmeniz mümkün oluyor.

Panam Yacht'ın içerisinde, her biri kendi banyosuna sahip altı misafir kamarası ve ayrıca özel balkonlu ve jakuzili bir ana süit bulunuyor. Yat ayrıca tam donanımlı bir mutfağa, yemek alanına ve çeşitli iç ve dış yaşam alanlarına sahip. Bu da onu partiler ve toplantılar düzenlemek için mükemmel bir seçenek haline getiriyor.

Bizleri kendisine hayran bırakan şey sadece iç kısmı değil. Panam Yacht'ın dışı da aynı derecede etkileyici; geniş bir güneşlenme terası, bir jakuzi ve çeşitli su oyuncakları ile keyfini çıkarabileceğiniz birçok aktiviteye ev sahipliği yapabilir. İster güneşlenmek, ister havuza dalmak, ister su sporlarında şansınızı denemek isteyin, burada herkes için bir şeyler var. İlk bakışta lüks bir yattan ziyade bir savaş

Ne düşündüğünüzü biliyorum "kulağa harika geliyor, ama nasıl olur da böylesine lüks bir yata param yeter?" Sana katılıyorum ama hayal etmek oldukça ucuz. Panam Yacht'ta gün batımına yelken açmayı ne kadar çok istesem de, banka hesabımın buna izin vermeyeceğinden oldukça eminim. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.