Erik Buell, sahip olduğu ününü sıra dışı motosikletler tasarımlarına borçlu. Erik'in benzersiz tasarımlarını Harley-Davidson gücüyle inşa eden Buell, 1983 ve 2009 yılları arasında birçok faaliyet gösterdi. Erik'in son projesi ise şehir içi ulaşımı hedefleyen bir elektrikli motosiklet. Fuell Fllow olarak adlandırılan bu motosiklet, 2019'da pandemi nedeniyle başlayan büyük lojistik krizi zamanında piyasaya sürülmüştü. Tedarik zinciri sorunlarının büyük ölçüde giderilmesinden sonra 3.000 adet üretim hedefiyle ön sipariş almaya başladılar. 

Fuell Fllow'un öne çıkan özellikleri arasında; 47 beygir gücü, arka göbek motoru ve yalnızca 30 dakikada sıfırdan tam şarja ulaşabilen 10 kWh batarya takımı yer alıyor. Tek bir şarj ile elde edilen menzil yaklaşık 241 km olarak belirtilmiş. 3,5 saniyelik 0-100 hızlanma süresi ve 137 km/s maksimum seyir hızı da oldukça güzel değerler. 

Erken sipariş veren müşterilerine, 2.000 $ indirim ve bir Fuell x Veldt karbon kask hediye eden firma, giriş seviyesi olan 15 beygirlik modeli sipariş edenlerin ileri bir tarihte yükseltme yapabileceklerini de açıkladı. Bu fütüristik elektrikli motosiklet hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da kaçırmayın.