2022 yılının Mayıs ayında DJI, Mini 3 Pro modelini tanıtmıştı. 1000 doların altındaki fiyatına göre bir çok etkileyici özelliğe sahip profesyonel düzeyde bir drone. 2022 yılının son çeyreği sona ererken, Çin merkezli teknoloji ekibi şimdi de daha da uygun fiyatlı, Pro özellikli olmayan ve üst düzey selefinin özelliklerinin ve olanaklarının çoğunu koruyan DJI Mini 3'ü piyasaya sürdü.

Kumandasız, normal kumandayla veya 5,5" HD ekrana sahip bir DJI RC kumandayla birlikte satılan DJI Mini 3, Pro-spesifik muadilini temel alıyor. ActiveTrack ve ön/arka engel algılama özelliğini kaybetmiş olsa da yerleşik kameranın 1/1,3 inç sensörü ve çift yerel ISO kombinasyonu sayesinde hem gündüz hem de gece koşullarında gerçeğe yakın renklerle 4K HDR videolar kaydedebiliyor.

Bu minik drone, 51 dakikaya kadar uzatılabilen 38 dakikalık uçuş süresi ile DJI'ın bugüne kadarki en uzun ömürlü drone'u oluyor. Ayrıca yaklaşık 39 km/s'e kadar olan rüzgarlara dayanma yeteneği ile Seviye 5 rüzgar direnci yeteneği bulunuyor. 

Daha da etkileyici olanı, dronun 10 km'ye kadar 720p 30 fps kalitede video iletebilmesi. True Vertical Shooting ve QuickShots Panorama moduna izin veren yenilikçi ve korumalı bir gimbal tasarımıyla donatılmış olan DJI Mini 3, son derece seyahat dostu. Katlayarak daha taşınabilir hale getirebildiğiniz bu drone'nun ağırlığı yalnızca 249 gram.

Kumanda tercihinize göre 469 dolardan ila 699 dolar satış fiyatına sahip olan DJI Mini 3'ün tüm seçenekleri şu an satışta. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.