Chubby Buttons, telefonunuzu eldiven giyerken bile kolayca kontrol edebilmenizi sağlayan, kocaman düğmelere sahip bir kablosuz uzaktan kumanda. Kayakçılar, snowboardcular, motosikletçiler, bisikletçiler veya ellerinizin meşgul olduğu ve telefonunuzun cebinizde olduğu diğer tüm etkinlikler için mükemmel bir cihaz. Bu bluetooth uzaktan kumanda ile o koca düğmelere dokunarak Siri veya Google Assistant'a komut verebilir veya gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz. Müzik akışınızı kontrol edebilir ve hatta hareket halindeyken öz çekimler yapabilirsiniz.

Bu akıllı telefon uzaktan kumandası, aksiyon sporları veya aktif yaşam tarzları için olmazsa olmaz olan suya dayanıklılık özelliğine de sahip. Böylece karlı yokuşlar, yağmurla ıslanmış yollarda veya buharlı banyolarda hiç bir sorun yaşamazsınız. Soğuk havalarda telefonunuzun pil ömründen tasarruf etmenize yardımcı olan Chubby Buttons, her türlü maceranızda çalışmaya devam eder.

Her kol ölçüsüne uyan kol bandı, kaba kışlık montların veya incecik bileklerin üzerine takılabilecek şekilde tamamen ayarlanabilir! Chubby Buttons'ı nanosuction desteği ile aracınıza, duşunuza, kapınıza, aynanıza yapıştırarak da kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.