Sayısız örnekle sadeleştirilmiş ve cafe racer dönüşümü yapılmış BMW tabanlı proje görmek mümkün. Bu nedenle, bu popüler platforma gerçekten yeni bir yaklaşım getirmek son derece zor hale geldi. Buna rağmen MOTOISM, ortaya çıkardığı en son çalışması olan ve "The Ultimate K" olarak adlandırılan bir BMW K100 ile zoru başardı.

1983 K100 ile yola çıkan şirket, yakıt tankı dışında alt şasisi ve üstyapı takımından kurtularak şasiye kadar sıyrılmış. Şık ve modern bir görünüme sahip bu inanılmaz yapı, akrilik camdan lazerle kesilmiş bir dizi arkadan aydınlatmalı aerodinamik kanatçıklara sahip.

MOTOISM ve diğer özel moto mağazası IMPULS arasındaki bir işbirliği ile ortaya çıkan The Ultimate K, ısmarlama siyah beyaz Roundels, Motogadget kulplar, özel LED donanımlı üst üçlü ve karartılmış egzoz sistemi gibi çok sayıda küçük eklemeyle işlenmiş. Yapının süspansiyonu da yükseltilmiş, ön kısım alçaltılmış ve yeni yaylar takılmış, motosikletin arka tarafında ise özel bir Öhlins mono-şok kullanılmış. Projenin son rötuşları, elle çizilmiş kırmızı ince çizgilerle kontrast oluşturan Alp Beyazı bir görünüm ile gerçekleştirilmiş.

The Ultimate K By MOTOISM x IMPULS satılık olmasa da, projeyi oluşturan her bir bileşentek tek veya toptan olarak satın alınabiliyor. Daha fazla Bilgi almak için buraya tıklayın.