Philips'e göre, Screeneo U5'in kitlesel fonlama kampanyasının hedefine ulaşması sadece beş dakika sürdü. U4'ün bu yeni ağabeyi (Indiegogo'da da tanıtıldı) 150 inçe kadar görüntü boyutu ve etkileyici bir 4K UHD çözünürlük sunuyor. Maksimum parlaklık derecesi inanılmaz derecede yüksek ve kullanıcı arayüzü Android 11 tabanlı. 

Philips Screeneo U5 projektör, 0,21'lik bir orana sahip (piyasadaki en iyi) ve duvardan sadece 11 inç (28 cm) uzakta kurulumu tamamlandığında 120 inçlik (305 cm) veya duvardan 16 inç (42 cm) uzağa yerleştirildiğinde 150 inçlik (381 cm) devasa bir ekran boyutunu yansıtabiliyor. Bütün bu görüntü kalitesi ile bilgilerden sonra izlediğiniz film veya dizilerden maksimum keyif alabilmeniz için bir faktörün daha çok iyi olması gerektiğini biliyoruz. Screeneo U5, odanızı dolduran dramatik ve çarpıcı bir ses için Dolby Atmos ve DTS HD ile güçlü bir ses sistemi de içeriyor.

Screeneo U5, Android TV 11, Chromecast ve Google Asistan ile tamamen uyumlu çalışabilecek şekilde tasarlanmış. Yani bir akıllı TV'den beklediğiniz her şeyi ve hatta daha fazlasını size sunabilir. Bo harika projeksiyon cihazı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.