Çoğu kablosuz şarj cihazının yalnızca ortasında bir adet bobin bulunur. Bu sınırlı alandan en yüksek verimle yararlanmak için cihazınızı doğru konumlandırmanız gereklidir, aksi halde sabah uyandığınızda hiç şarj olmamış bir telefonla işe veya okula gitmek zorunda kalabilirsiniz. Zens Liberty Kablosuz Şarj Cihazının artırılmış aktif şarj alanı sayesinde, kablosuz şarj işlemini daha pratik ve gerçekten basit hale getirebilir ve bu sorunu kökünden çözebilirsiniz. Güzel bir tasarıma sahip olan Zens Liberty, içindeki kablosuz şarj bobinlerini görmenizi sağlayan şeffaf, temperli bir cam kapağa sahip. Cihazınızın hızlı bir şekilde şarj olmalarını sağlamak için tam 16 bobini çalışırken izleyebilirsiniz.

Şarj alanı başına genellikle yalnızca bir endüksiyon bobini olan diğer şarj istasyonlarının aksine, Zens Liberty'nin üst üste binen 16 bobini, "Acaba tam doğru noktaya yerleştirdim mi?" sorusunu sormanıza gerek bırakmıyor.

Zens Liberty Kablosuz Şarj istasyonunda aynı anda iki cihazı şarj edebilirsiniz. Güç dağıtımını otomatik olarak düzenler ve optimize edilmiş en hızlı şarj hızını ayarlar.

Dahili USB-A bağlantı noktası ile Apple Watch, Apple Air Pods 1, Samsung Watch vb. gibi üçüncü bir cihaz da şarj edilebilir. Ayrıca satın alınması gereken Apple Watch modülü ile bu kablosuz şarj istasyonunu bir Apple Watch standına dönüştürebilirsiniz.

Liberty, örgülü USB-C kablosu ile 15 Watt ve 60W USB-C PD sertifikalı güç adaptörü sayesinde her iki cihazınızı da maksimumda şarj etmek için yeterli güce sahip. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın