Ducati'nin spor cruiser motosikletleri, Diavel V4 ile büyük bir gelişme yaşıyor. Diavel, motosiklet tasarımının merkezi bir unsuru olan ve aynı zamanda performansı, dinamikleri ve sürüş keyfini iyileştiren teknik bir seçim olan 1158 cc V4 Granturismo motorunu kullanıyor. Tasarımının ana parçalarından biri olmasının yanında, 168 beygir güç ve 126 Nm tork sunabiliyor. 

Diavel V4, her ikisi de alüminyumdan yapılmış monokok çerçeveli ve tek taraflı salıncaklı bir şasiye sahip. V4 Granturismo'nun hafifliği ile birleştiğinde, yakıtsız 222,7 kg boş ağırlığa sahip oluyor. Diavel 1260 S ile karşılaştırıldığında yaklaşık 13 kg kadar tasarruf yapılmış olduğunu görüyoruz.

Teknik yükseltmeler arasında; Sport, Touring, Urban olmak üzere dört sürüş modu ve yeni Wet, Cornering ABS, yukarı ve aşağı hızlı vites değiştirme, Çekiş, Tekerlekli Hareket, Seyir ve Kalkış Kontrolü yer alıyor.

Kaslı, sportif, abartılı ve aynı zamanda zarif tasarımı ile her koşulda dikkati çekebilen Diavel V4, spor naked ve kaslı kruvazörlerin teknik, dinamik ve stilistik özelliklerini sentezliyor. V4 Granturismo motorunun canlandırıcı performansı, bu harika motosiklete şaşırtıcı derecede çeviklik ve dinamiklik katıyor. Ducati Diavel V4'ün 2023 baharında showroomlarda yerini alması planlanıyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.