Honda 2000'li yılların başlangıcından hemen önce, Big Red'in CBR600 Super Sport'undan türetilen sportif ancak faydacı bir naked motosiklet olan orijinal Hornet modelinin tanıtımını yapmıştı. Son on yıldır hiç bir dokunuş yapılmamasına rağmen, Japon asıllı firma motosikletin tamamen yeni bir versiyonunu tanıttı. İşte karşınızda Honda CB750 Hornet.

Yepyeni CB750 Hornet'in kalbinde bulunan; sıvı soğutmalı, kısa stroklu sekiz valfli, tek kam donanımlı 755cc paralel ikiz motor, 90,6 hp ve 74,57Nm tork üretebiliyor. Kaydırmalı kavramalı altı vitesli şanzıman, her yerinde LED aydınlatma, Honda Akıllı Telefon Sesli Kontrol sistemi ile donatılmış 5” TFT ekran, çift kanallı ABS ile desteklenen çift radyal montajlı Nissan dört potlu ön kaliperler göze çarpan diğer özellikler arasında sayılabilir.

CB750 Hornet ayrıca, üç sürüş moduna sahip. Spor, Standart, ve Rain. Honda Selectable Torque Control (Honda Seçilebilir Tork Kontrolü), tekerlek kontrolü ve ayarlanabilir motor gücü ve motor freni size güvenli ve konforlu bir sürüş sunabilmek için elinden geleni yapıyor. Sport ve Touring gibi çeşitli paketler de sunan Honda, potansiyel müşterilerinin kalplerini çalacak gibi duruyor.

Graphite Black, Pearl Metallic, Matte Irridium Grey Mettalic ve Matte Goldfinch Yellow renk seçenekleriyle sunulan 2023 Honda CB750 Hornet motosiklet, çeşitli ülkelerde yaklaşık 7.820 $ fiyat etiketi ile satışa sunulmaya başladı. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.