Insta360 aksiyon kameraları, heyecan dolu anlarını ve maceralarını ölümsüzleştirmek isteyenler için oldukça popüler cihazlardan biri haline geldi. Bu yükselişini sürekli geliştirme çalışmaları ile perçinleyen marka, yeni amiral gemisi Insta360 X3'ün tanıtımını yaptı.

Bunun bir kamera olduğu göz önüne alındığında, kaliteli video ve fotoğraflar yakalayabilmek birincil tercih sebebi olacaktır. X3'ün birinci sınıf Aktif HDR modu, çoğu kameranın zorlanacağı parlak ayrıntıları rahatlıkla gösteren videoların önünü açıyor. Dahası, sadece bir düğmeye basarak çevrenizin kristal netliğinde görüntülerini yakalamanıza olanak tanıyan muhteşem 5,7K 360° çekim modu da bulunuyor. Bahsetmeye değer bir diğer benzersiz özellik ise geniş açılı birinci şahıs çekimlerini 30 fps'de ve 4K çözünürlükte yakalayabilen Single-Lens modudur.

Ek olarak, yeni geliştirilen Me modu, çerçeveyi size odaklanacak şekilde sabitleyerek sürekli yeniden çerçeveleme veya selfie çubuğu ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte, Insta360'ın düzenleme sırasında kendiliğinden görünmez hale gelen özçekim çubuğunu kullanarak olağanüstü üçüncü şahıs görüntüleri de elde edebiliyorsunuz. Bir çift 48MP sensöre sahip olması sayesinde her ışıkta mükemmel görüntü netliğini yakalamanız mümkün. Bu gelişmiş sensör sayesinde çarpıcı 8K hızlandırılmış çekimler yapabilir ve giderek yaygınlaşan 8K televizyonlarda arkadaşlarınıza maceranızla ilgili bir görsel şölen sunabilirsiniz. Insta360 X3 aksiyon kamerası hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoları da izlemeden geçmeyin.