Garmin, en yeni akıllı saati Enduro 2'yi tanıttı. Bu saat öyle bir saat ki ultra-maratonları kahvaltı niyetine yiyor. Aşırı dayanıklılık için üretilen Garmin Enduro 2, önceki modele kıyasla pil ömründe, yapı kalitesinde, haritalamada ve GPS doğruluğunda önemli iyileştirmelere sahip. Artık çok bantlı GNSS desteği, TOPO haritalama ve NextFork, rotalarınız üzerindeki tepelerin ClimbPro analizi, patika koşusu VO2 Max ve kurtarma analitiği sunuyor. Ayrıca yerleşik bir LED feneri de bulunuyor.

1,4" Power Sapphire lens, güneş enerjisini toplayarak size daha fazla güç ve şarjlar arasında zaman kazandırırken, Otomatik Seçim modu, konumsal doğruluktan ödün vermeden pil ömrünü en üst düzeye çıkarmak için ihtiyaç duyulan GPS modunu dinamik olarak belirleyebilmek maksadıyla SatIQ teknolojisini kullanıyor.

Sağlam ve hafif tasarımı sizi yavaşlatmaz. UltraFit naylon kordonu, tüm aktiviteleriniz sırasında kolunuza güvenli ve rahat bir şekilde tutunur.

Üzerinde bulunan süper parlak bir LED el feneri (Fenix 7X saatinden iki kat daha parlak), koşu ritminize uyan bir flaşla değişken parlaklıklar sunarken, kırmızı güvenlik ışığı modu, gece koşularınızda yakın çevreniz tarafından görülebilmenize yardımcı olur.

NextFork harita kılavuzu, rotanız üzerindeki bir sonraki noktaya olan mesafenizi gösterirken, eğime göre ayarlanmış tempo, değişen arazi koşullarında hızınızı nasıl ayarlayacağınızı anlamanıza yardımcı olur ve otomatik bir dinlenme zamanlayıcısı molalarınızı kaydeder.

Çeşitli yerleşik spor uygulamaları, Adventure Racing World Series onaylı macera yarışı uygulaması ve gelişmiş performans ölçümleri yapabilmesinin yanında dayanıklılık antrenmanlarınızı bir sonraki seviyeye taşımanızda size yardımcı olur.

Her türlü ortamda çalışan geleneksel düğme kontrolleri, seçimlere hızlı ve rahat erişim için son derece duyarlı bir dokunmatik ekran arayüzü ile eşleştirilmiş.

Solar şarj ile desteklenen pil performansı, akıllı saat modunda 46 güne kadar, GPS modunda ise 150 saate (6 günden fazla) kadar kesintisiz kullanım sunuyor.

Garmin'in yeni akıllı outdoor saati Enduro 2 hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.