Konu navigasyon cihazları olunca, endüstrisinin liderlerinden biri olarak Garmin'in outdoor aktivitelere yönelik yeni bir cihaz geliştirmiş olması bizi asla şaşırtmıyor. Bu nedenle, Garmin Edge 1040 Solar bisiklet bilgisayarı, tamda İsviçreli şirketten beklediğimiz bir haber.

Bu çok yönlü cihaz güneş enerjisiyle şarj olma yeteneği sayesinde, tam şarj olduğunda 100 saate kadar dayanabiliyor ve ayrıca güneşli hava koşullarında her saat başına 42 dakikaya kadar şarj olabiliyor. Böylece, kullanıcılara dünyanın her yerinde ve her zaman sonsuz destek sağlayabilecek bir ürün haline geliyor. Garmin Edge 1040 Solar, sürüş boyunca enerji seviyenizi takip ederek gerçek zamanlı dayanıklılık bilgileri ve performansınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz belirli güçlü ve zayıf yönleri size geri bildirim olarak sunuyor.

Güneş enerjisiyle şarj olabilen bu GPS bisiklet bilgisayarı adım adım navigasyon sunarak herhangi bir keskin dönüş öncesinde bildirimlerle sürücüleri güvende tutuyor. Ne tür bir sürüş yapmak istediğinize bağlı olarak beğeninize göre tasarlanmış 3,5 inç dokunmatik ekranında çeşitli haritalar görüntüleyebilirsiniz.

Bisikletinizde birlikte bilinmeyen bir bölgeyi keşfetmeye hazırsanız, bu cihaz olmazsa olmazdır. Şarjının bitmesi ve bilinmezin ortasında kaybolma konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz. Garmin Edge 1040 Solar bisiklet bilgisayarı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.