Hepimizin aklının bir köşesinde veya bir not defterinde yapılacaklar listeleri vardır. Birçoğu için, Eyfel Kulesi, Büyük Giza Piramidi ve hatta Tac Mahal gibi yerlere seyahat etmek maddeleri bulunur. Disney, yakın zamanda lüks ve savurganlık fikirlerini yeniden tanımlayan özel bir seyahat paketi sunarak yapılacaklar listesi fikrine büyük ölçüde dahil oldu.

Bu tur, Adventures by Disney, Icelandair tarafından VIP konfigürasyonlu Boeing 757 ile dünya çapında 24 gün sürmesi planlanan bir geziyi içeriyor. Hedefleriniz bol, toplamda 31 turistik yer var. Anaheim, Orlando, Paris, Hong Kong, Şanghay ve Tokyo'daki 6 farklı tatil yerine yayılmış 12 Disney parkının tümüne gideceksiniz. Ayrıca bir gününüzü Burbank'taki Walt Disney Stüdyolarını, San Francisco'daki Walt Disney Aile Müzesi'ni ve Kuzey Kaliforniya'daki Summit Skywalker Çiftliği'ni gezerek geçireceksiniz. Ziyaret ettiğiniz her yerde, rehberli turlar, özel akşam yemekleri ve gece boyunca muhteşem manzaralar içeren VIP konaklama sizi bekliyor.

Dahası, Tac Mahal gibi Disney ile ilgili olmayan yerlerdeki durakları da tura dahil. Gize Piramitleri ve Büyük Sfenks ziyaretlerinden oluşan Mısır'ın Agra kentinin yanı sıra; Paris, Hong Kong, Şanghay ve Tokyo şehirlerinde çeşitli noktalar da bulunuyor.

Rezervasyonlar 20 Haziran'da açılıyor ve kalkış tarihleri ​​9 Temmuz 2023 ile 1 Ağustos 2023 arasında değişiyor. Geziler, minimum 12 yaş şartıyla kişi başı 109.995 $ olarak belirlenmiş. Fiyatlar, güzergah ve planı hakkında merak ettiğiniz her şeyi Adventures by Disney web sitesinden öğrenebilirsiniz.