Karavan dönüşümü yapılan araçlar ve C sınıfı karavanların, uyandırdıkları nostalji veya yaydıkları çekicilik nedeniyle popülaritesi sürekli artıyor gibi göründüğünden, A sınıfı karavanlar, tur otobüsü ve lüks glamping alternatiflerine dönüşmeye devam ediyor. Ancak bu durum, A sınıfı karavanlarda bir iyileştirmeye yer olmadığı anlamına da gelmiyor tabii ki.

Amiral gemisi Falcon ve daha hafif Icarus ile kayda değer bir pikap karavan tedarikçisi haline gelen Kanada merkezli şirket LOKI Basecamp, XL ile yelpazenin diğer ucuna kadar gitmiş gibi görünüyor. Coach Serisi, outdoor maceracıları için inşa edilmiş yeni bir A sınıfı karavan serisi. Modifikasyonun başlangıç noktası ve ilham kaynağı olması için temel model olarak Prevost X3-45 VIP'i tercih eden LOKI'nin en yeni Coach serisi A sınıfı karavanını, her türlü hava koşuluna uygun R16 dereceli yalıtımla ve hem ısıtmalı zeminler hem de çoklu sistem tarafından desteklenen klima sistemi gibi şebekeden bağımsız yeteneklerle donattı.

2500Nm torka sahip bir Volvo D13 altı silindirli motora sahip olan XL Coach, sizi yalnızca gidebileceğiniz her yere götürmekle kalmaz, aynı zamanda konaklamanızın keyfini sonuna kadar çıkarmanız için sayısız özellik ve donanım sunar. Sekiz yetişkin kapasitesine sahip olan bu A sınıfı karavan, tam boy buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, UV su arıtma cihazı, açık mutfak (ve kapalı indüksiyonlu ocak), barbekü ızgarası ve ek 12V buzdolabı ile donatılmış. Eğlence için, biri dışarıda olmak üzere üç adet TV ve çadırlı bir çatı terası da bulunuyor.

Hayatınızı yollarda geçirmenim rahat ve şık bir şekilde yapılamayacağını kim söyledi ki? LOKI Basecamp XL Coach serisi A sınıfı karavan ile ilgili daha fazla detaya göz atmak isterseniz buraya tıklayın.