Türkiye'de 2023 yılından itibaren hizmete girmesi planlanan ve Elon Musk'ın alçak yörüngeye yerleştirmeye devam ettiği uydular aracılığıyla sunulan Starlink uydu internet hizmeti şimdi de karavanlar için yeni bir seçenek sunuyor. "Starlink for RVs" olarak isimlendirilen bu yeni hizmet seçeneği ile karavanınızla gittiğiniz ıssız yerlerde de internete erişiminiz mümkün olacak. 

Starlink for RVs'in sunduğu yüksek hızlı ve düşük gecikmeli internet hizmeti, evinde duramayan, sürekli değişik noktalarda konaklamayı veya kamp yapmayı sevenler için gerçekten muazzam bir hizmet. Eviniz için aynı hizmeti satın almak istediğinizde bir bekleme listesine alınmanıza rağmen, karavanlar için sunulan Starlink uydu internetini sipariş verir vermez kullanmaya başlayabilirsiniz.

Evlerde kullanılan Starlink uydu interneti hizmetini durdurmak istediğinizde aboneliğinizi tamamen iptal etmeniz gerekirken, Starlink for RVs'i dilediğiniz gibi dondurup ihtiyacınız olduğunda tekrar aktif edebilirsiniz.

İster evinizde ister karavanınızda kullanmayı tercih edin, bu hizmetten maksimum verim almak için açık bir gökyüzüne ihtiyacınız olacağını aklınızdan çıkarmayın. Yani sık bir ormanda karavanınız veya çadırınız ile konaklamayı tercih ettiyseniz, ağaçların uydu alıcınızın önünü kapatmadığından emin olmalısınız. Starlink for RVs hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.