Aclim8, doğrama, bölme ve çekiçleme için güçlü ancak modern bir tasarıma sahip outdoor çok maksatlı aracı olan yeni Combar FoldaXe'yi piyasaya sürdü. Birçok kullanışlı aleti katlanır balta ve çekiç oluşturmak için en son teknolojiyle birleştirmeyi başarmışlar. FoldaXe, off-road yolculuklar, bisiklet, kamp, ​​balıkçılık, avcılık, sırt çantasıyla seyahat ve orman işçiliğinin yanı sıra acil durumlar ve hayatta kalma gibi daha birçok faaliyet için özel olarak tasarlanmış.

Bir şeyleri doğrama zamanı geldiğinde, türünün ilk örneği olan katlanabilir balta bıçağı açılarak ve yerine kilitlenir. İşiniz bittiğinde ise kendinizi kesici kenardan korumak ve güvenli taşıma ve yerden tasarruf sağlamak için katlanarak kompak bir hale getirilir. Sertleştirilmiş paslanmaz çelikten yapılmış çekiç kısmı ise çadır kazıklarını veya tahta kazıkları hızlı bir şekilde çakmak için tasarlanmış.

Camla güçlendirilmiş polimer sap kısmı, göreve özel kitleri barındıracak şekilde tasarlanmış bir hayatta kalma bıçağı ve katlanır budama testeresi gibi ilave aletleri içeriyor. Aclim8'in Combar FoldaXe Çok Maksatlı Aleti hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.