Razer, podcast ve video yayıncıları için hepsi bir arada bir mikser tanıttı. Sesinizi daha iyi sunabilmenize yardımcı olmak için tasarlanan Razer Audio Mixer, çeşitli ses işleme seçenekleriyle birlikte dört kanallı ses kontrolü sunuyor. Ayrıca her kanal için sessize alma düğmeleri ve mikrofonu sessize almak için ayrı bir düğme de bulunuyor. Mikrofon düğmesini basılı tutmak, ses efektlerini etkinleştirmenizi sağlarken, bir bip düğmesi de pis dilinizi sansürlemenize imkan tanıyor.

Dijital Ses Mikseri: Yapılandırıldıktan sonra tamamen donanım kontrollü olan ve dijital bağlantılar için birden çok giriş kaynağı içeren bir mikser ile sesi zahmetsizce ayarlayabilirsiniz.

Sessiz Düğmeli 4 Kanallı Tasarım: Mikrofon için 1 doğrudan hat çıkışı ve Razer Synapse aracılığıyla atanan diğer 3 kanal ile, mikrofon, oyun, müzik/sohbet ve sistem ses seviyeleri arasında ayrı ayrı ayarlayabileceğiniz veya sessize alabileceğimiz mükemmel karışımı elde edebilirsiniz.

XLR Preamp: Mikser, XLR mikrofonlarını destekler ve her adımda 0,75dB'de -12dB'den 39.7dB'ye kadar ayarlanabilir kazançlı ultra temiz, düşük gürültülü kazançlı preamp sayesinde çıkışlarını artırabilirsiniz.

Yerleşik Ses Ayarları ve Ses İşleme: Mikser tüm sesinizi yönetirken, donanım kontrollü EQ ile, sıkıştırıcı ve gürültü ayarlarını kullanarak sesinize ince ayar yapabilir ve diğer görevler için teçhizatınızdaki kaynakları boşaltabilirsiniz.

Tak ve Çalıştır: Mikrofonunuzu takıp PC'nize bağlayarak ve Razer Synapse aracılığıyla istediğiniz programları her kanala atayarak mikseri dakikalar içinde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.