Garmin'in akıllı saatleri, günlük aktivitenizi takip etmenin harika bir yolu olarak hizmet ederken, diğer birçok özelliği de bünyesinde barındırıyor. Fakat birçok kişi bu ek unsurlar olmadan da mutlu olabiliyor. Bu düşünceyle, İsviçreli üretici, her şeyi ölçüsünde ve kullanıcı dostu tutan vivosmart fitness takipçisinin modern bir versiyonunu tanıttı.

Beşinci nesil Garmin vivosmart 5, 7 günlük pil ömrü sayesinde bir haftalık egzersiz takibi yapabilecek şekilde üretilmiş. Yaktığınız kalorilerin, attığınız adımların veya egzersiz için harcadığınız dakikaların hesabını tutmak istiyorsanız, bu suya dayanıklı cihaz, bileğinizde bolca yer kaplayan tıknaz bir metal parçası olmadan da bu işi yapabileceğinizi ispatlıyor. Şık tasarımı vívosmart 4'ten %66 daha büyük bir ekranla tamamlanmış olan vivosmart 5'i birçok seçenek ile kişiselleştirebilmeniz için Garmin'in yeni değiştirilebilir kayışlarını kullanabilirsiniz. 

Garmin'in türünün tek örneği 24/7 Elevate sistemi, gün boyunca, uyanık olduğunuz her saniyede kalp atış hızınızı izleyerek, rakiplerinizin önüne geçmenize yardımcı oluyor. Kalp atış hızınıza ek olarak, her biri birbirinden önemli olan uyku skorunuz, solunumunuz, tüm gün stresiniz ve hidrasyon seviyeniz hakkında da sizi bilgilendiriyor.

Bu yeni Garmin vivosmart 5; siyah, beyaz veya nane rengi seçenekleri ile satın alınabiliyor. Bu harika fitness takipçisi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.