Ford'un son derece popüler yeni Bronco serisinin piyasaya sürülmesiyle, birisinin bu SUV modelini 6×6 dönüşümüne soktuğunu görmenin sadece bir an meselesi olduğunu biliyorduk. Bugüne kadar sayısız altı tekerlekli araç modifikasyonu görmüş olsak da, Apocalypse 6×6'nın geliştirdiği ve “The Dark Horse” olarak adlandırdığı bu 6×6 Ford Bronco ayaklarımızı yerden kesmeyi başardı.  

Apocalypse 6×6, standart donanımı bile gayet iyi olan bu SUV'yi; patentli tandem orta aksı, çelik yan basamaklar, entegre LED ışık çubukları, yardımcı aydınlatmalar, Kevlar kaplamalı özel ön ve arka tamponlar, direksiyon stabilizatörüne sahip 4 inçlik bir kaldırma ve 37 inç Milestar Patagonia M/T lastikleriyle donatılmış özel tasarım 20 inç alaşım SFJ jant seti ile donatmış. Standart Bronco'dan yaklaşık 92cm daha uzun olan bu 6×6 araç için bagaj kapağına monte tam boy stepne ve genişletilmiş çamurluk takımı da unutulmamış.

The Dark Horse Apocalypse 6×6'nın iç kısmına baktığımızda, Black Diamond donanım paketi, çıkarılabilir özel bir hardtop, King Ranch deniz sınıfı koyu kahverengi ve siyah deri döşeme ve çıkarılabilir tavan panellerini görebiliyoruz. 

Ford Bronco tabanlı bu 6×6'ya, revize edilmiş bir ECU, daha büyük enjektörler, yeni bir egzoz ve 400 beygirlik çift turboşarjlı bir V6 motor güç veriyor. Apocalypse 6×6 ayrıca Bronco modeli için Kevlar kaplamalı boya işleri ve 700+ beygir gücünde 5.0L Coyote V8 motor yükseltmesi dahil olmak üzere yükseltilebilir seçenekler sunmayı planladığını da belirtti.

Fiyat bilgisi henüz açıklanmasa da, Bronco 6×6 Dark Horse'un altı haneli bölgede fiyatlandırılmasını beklemek yanlış olmaz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.