Standart modelinde bile oldukça etkileyici arazi sürüş yetenekleri sunan yeni Ford Bronco'nun, lüks ve konforundan ödün vermeden bu özelliğini güçlendirmek isteyen Blue Oval, şimdi sınırlı sayıda 2022 Ford Bronco Everglades'i piyasaya sürdü.

Florida'nın tropikal sulak alanlarından ilham alan Bronco Everglades, SUV'yi daha fazla patika ve bataklığa hazır bir makineye dönüştüren bir dizi fabrika çıkışı aksesuar ve yükseltme ile donatılmış. Ford tarafından tasarlanan ve üretilen, sürücülerin hava ve yol koşullarına göre hava giriş yönünü değiştirmesine olanak tanıyan, hızlı değiştirilebilen, ters çevrilebilir bir havalandırma girişine sahip, sınıfına özel bir şnorkel içeriyor. Ayrıca entegre bir ZEON 10-S WARN vincine sahip Ford Performance ağır hizmet modüler ön tamponu da bulunuyor. Bronco Everglades'de, Ford'un Sasquatch Paketi de standart olarak sunuluyor. Bu nedenle, Amerikan yapımı bu SUV, arkadan kilitlemeli diferansiyeller, elektronik kilitlemeli ön ve arka akslara sahip 4,7 tahrik oranı, yüksek boşluklu süspansiyonları yerleştirmek için yine yüksek boşluklu çamurluklar ile donatılmış.

Aracın iç kısmında ise denizcilik sınıfı vinil koltuklar, lastikli yıkama zemini, kabinin tutma kollarını, koltuk dikişlerini ve havalandırma deliklerini süsleyen Urban Green aksanlı döşeme paketi ve sınıfa özel 12” SYNC 4 ekran bulunuyor. Bronco'nun kalbinde Ford'un 300 hp ve 440Nm'lik tork için iyi seçenek olan 2.3 litrelik EcoBoost motoru yer alıyor. Bu da ona sınıfındaki herhangi bir dört silindirli motordan çok daha fazla tork sağlıyor. Aracın bu güçlü motoruna gelişmiş bir 4×4 sistemi ve i etkileyici bir on vitesli SelectShift otomatik şanzıman eşlik ediyor.

Everglades'e özel Desert Sand görünümü de dahil olmak üzere toplam beş dış renk seçeneğiyle sunulan 2022 Ford Bronco Everglades Special Edition, 2022 Mart ayından itibaren sipariş edilebilecek. Ford Bronco Everglades için başlangıç fiyatı 53.000 $ olarak belirlenmiş. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.