Modern mekanik saat yapımcıları Ressence, popüler Type 3 yağ dolu mekanik dalgıç saatlerinin monokrom bir versiyonu olan en son şaheserlerini sundu. Ödüllü saatin bu sınırlı versiyonu Type 3BBB, siyah DLC cilalı 5. sınıf titanyum kasayı siyah kadran ve beyaz ve açık gri indekslerle eşleştiriyor.

Modern mekanik saat yapımcıları Ressence, öncü ve ikonik bu 'Type 3BBB' saatini tasarlamak için yıllar süren geliştirme çalışmaları yaptı. Şimdi Antwerp merkezli saat ustaları modeli yeniden tasarlıyor. Ödüllü saatin bu sınırlı versiyonu, siyah DLC cilalı 5. sınıf titanyum kasayı siyah kadran ve beyaz ile açık gri içeriklerle eşleştiriyor. Kasa hala 35,7 ml yağla dolu, böylece her açıdan saati okumanıza olanak veriyor. 
Bu etkileyici yaklaşım, su altında mükemmel okunabilirliğin elde edilmesine de yardımcı oluyor. Kadranlar, sayılar ve ibreler, düşük ışıkta okuyabilmeniz için Super-LumiNova® özelliğine sahip. Harika bir deri kayış ile birlikte sunulan Ressence Type 3BBB'nin satış fiyatı ise $37,870 olarak belirlenmiş. Mükemmel tasarım, el işçiliği ve kaliteyi bir araya getiren bu eşsiz saat ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.