Yeni yıl daha yeni başlamışken, teknoloji şirketleri CES'te hemen hemen her açıdan 2022 duyurularını hızlandırıyor. EV ve gadget meraklılarının beğenisine sunulan konseptlerin sayısı göz önüne alındığında, bazı manşetlerin başka bir niş kitleye, yani PC oyuncularına hitap etmesi oldukça adil olur. SoCal tabanlı Razer, iyi tasarlanmış oyun masası konsepti Project Sophia'yı tanıtırken, oyun severlerin bu yılki gösteride iyi karşılandığını söylemek yanlış olmaz.

Project Sophia, beğeninize göre tamamen özelleştirilebilen kavramsal ve modüler bir oyun istasyonu. Kısayol tuşu panelleri, ikincil ekranlar ve yakalama kartları gibi ek bileşenlerin önünü açan 13 modüle kadar destekleme kabiliyetine sahip. Masa, en yeni Intel işlemci, son teknoloji NVIDIA GPU grafik kartı ve net 65 inç OLED ekran barındırıyor. Ancak kusursuz şık kasası da sahip olduğu güç kadar etkileyici. Sonuçta bir Razer ürünü olan bu masa, markanın patentli RGB ekosistemiyle senkronize etme seçeneğine izin veren LED'lerle kaplanmış. Böylece tüm masaya sizi gerçekten oyun havasına sokan retro-fütüristik bir görünüm veriliyor.

Razer'in, oyun dünyasına ve evden çalışma yaşam tarzına dair neler sunlabileceği konusunda fikir veren bu oyun masası konseptinin potansiyeli gerçekten sonsuz. Yayıncılar, fotoğraf editörleri ve hatta DJ'ler tarafından kullanılabilecek olan Project Sophia, yüksek oktanlı bir oyun ünitesinden çok daha fazlası ve aynı zamanda inanılmaz derecede çok yönlü bir iş istasyonu. Ya da en azından Razer masayı üretime geçirmeye karar verirse öyle olacak. Project Sophia oyuncu masası ile ilgili Razer'ın web sitesinde daha fazla bilgi edinebilirsiniz.