Birdenbire milyonlarca dolarlık bir Los Angeles evinin sahibi olmak bir rüya gibi geliyor değil mi? Ama birisi için bu rüya bir gerçek olmak üzere. Omaze, bir çekilişte çarpıcı bir Los Angeles cennetinin anahtarlarını teslim ediyor. 6 yatak odası, 5 banyo, açık bir konsept mutfak, şömineli bir süit, havuz, sıcak küvet ve hemen dışarı açılan bir yaşam alanı içeren bu muhteşem modern çiftlik evinin değerinin 4,3 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Bir sinema salonu, spor sahası ve birazda yeşillik eklenmeseydi rüya gibi bir ev sayılmazdı aslında. 

Omaze, yardımlaşma ve dayanışma odaklı dernek ve vakıflar için çeşitli kampanyalar yürüterek, klasik yöntemlerle toplanmaya çalışılan bağışların onlarca katını toplayan bir kuruluş. Bunu bir piyango bileti satın almak gibi düşünebilirsiniz. Fakat bir kişi ödüle sahip olurken geriye kalan bütün miktar ilgili derneğe aktarılıyor.

Bu muhteşem evi kazanma şansı elde etmek için bir miktar bağış yapmanız gerekiyor. Ödül sahibini bulduktan sonra geriye kalan miktar, kendilerini, gazilerin, engellilerin ve düşük gelirli vatandaşların evlerini onarmaya adamış bir kuruluş olan Rebuilding Together'a aktarılacak. Omaze henüz Türkiye'de hizmet vermiyor. Yerli ve milli akımının yoğun olduğu şu günlerde benzer girişimlerin ülkemizde de görülebilmesini umut ediyoruz. Daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz buraya tıklayın