Horizon Yachts
, geçtiğimiz birkaç yıl içinde birbiri ardına çarpıcı yatların teslimatını yaptı. En son ürünleri ise son teknoloji bir sanat eseri. FD serisinin en yenisi olan FD90'ın piyasaya sürülmesiyle denizciler kendilerini evlerinde, yani akıllı evlerinde gibi hissedecekler.

Bu dört kamaralı yat, internette karşınıza çıkan diğer yatlara kıyasla daha küçük olsa da, aslında göründüğünden çok daha fazlasını sunuyor. Alt güvertede üstü açılır bir beach club sunuluyorken, üst güvertede muhteşem bir bar ve eğlence merkezi ile öne çıkan tam donanımlı bir beach club'a sahip. Aynı derecede çarpıcı Art Deco'dan ilham alan iç mekanı daha da vurgulamak için bronz şeritlerle zarif bir şekilde süslenmiş, dönüştürülebilir bir sehpaya da sahip. Ana salona girdikten sonra, sizi, yerden tavana kadar uzanan pencereler ve saten ceviz, siyah lake ve siyah camın yayılan vurguları karşılıyor. Biraz daha ilerlediğinizde, sizi yemek alanına taşıyan bir çift cam sürgülü kapı görüyorsunuz.

Bütün bunları bir kenara bırakırsak, Horizon'un en son yapısı olan FD90'da gerçekten göze çarpan şey, sıcaklık, aydınlatma ve hatta eğlence sistemlerini akıllı telefonunuzdan kontrol etme fırsatı veren Jung uygulanmasıdır. FD90'ın sahip olduğu bir başka ilginç akıllı unsur ise ana kamaranın istendiğinde mahremiyet sağlayabilen tam boy akıllı cam duvarı. 

Ev işlerini daha hızlı ve zahmetsiz hale getirmek için akıllı ev aletleri teknolojilerinin ivme kazanmasıyla birlikte, bir yata bu tür özelliklerin eklenmesi denizdeki hayatı daha da kolaylaştıracaktır. Teknolojinin bu yeni kullanımıyla, farklı yat üreticilerinin benzer özelliklerden faydalanması an meselesi. Horizon'un çarpıcı FD90 yatı ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.