Hem bisikletçileri hem de taşıtları memnun eden Brompton, 40 yılı aşkın süredir ulaşımı kolaylaştırmaya çalışan Londra merkezli bir marka. Bu bağlamda, yeni tanıttıkları titanyumdan yapılmış katlanabilir T-Line gerçekten "etkileyicinin" çok ötesinde.

Bu yeni katlanır bisiklet, ağırlık tasarrufu sağlayan ve özel olarak tasarlanmış 150'den fazla bileşenle, önden arkaya tamamen yeniden tasarlanmış. Türünün ilk örneği olan T-Line, titanyum kadrosu sayesinde standart çelik bisikletlerin ağırlığının %37'sini atmayı başardıkları için en hafif bisiklet olarak anılabilir. Kataloglarınındaki diğer bisikletler gibi dayanıklı da olan T-Line, karbon yol bisikletlerine benziyor ve sadece 7,45 kg ağırlığa sahip.  Türünün ilk örneği çelik zırhlı karbon sele direğinin yardımıyla sağlamlığı bir seviye daha yukarı çıkıyor.

"Üç yıllık sınırsız düşünce ve fikirler" üzerine geliştirilen Brompton'ın bu yenilikçi bisikleti, markanın daha önce hiç ele almadığı farklı bir süreç kullanarak oluşturması, Brompton'ın bugüne kadarki en dikkat çekici hareketlerinden biri olduğu açık. T-Line, 60 gramlık bir vites değiştiriciye ve şehir içi performansına yönelik kompakt bir aktarma organına sahip. Markanın yeni 4 vites sistemini kullanan "Urban" ve tek vitesli "One" olmak üzere iki formatta sunulacak.

T-Line'ın ABD'deki ilk sürümü yalnızca 50 adetle sınırlı olacak. Şu an için T-Line'ı Brompton'ın web sitesi aracılığıyla daha detaylı inceleyebilirsiniz.