Yaşadığınız bölgede bolca Model S görmeye başlamış olmanız sadece bir tesadüf değil. Tesla yıllardır sessizce yayılmaya devam ediyor. Elon Musk'ın Austin merkezli şirketin başındayken ortaya çıkarmayı başardığı tüm çılgın, üst düzey icatlar arasında şüphesiz en ilgi çekici olanı bu araç gibi duruyor. Markanın kısa süre önce piyasaya sürdüğü, Cybertruck'tan ilham alan ve onun küçültülmüş bir versiyonu olan ATV'si Cyberquad for Kids, sekiz yaşından büyük ve 68kg altındaki herkesin kullanımına uygun.

Yaklaşık 55kg ağırlığındaki bu şık ATV, tam boyutlu Cyberquad'dan birkaç kilo eksiltmiş. Tam çelik çerçeve ve LED ışık çubukları ile tasarımı kesinlikle heyecan verici. Çocuklar ve yetişkinler Cybertruck'ın daha genç neslinin sunduğu gücü fark ettiklerinde buna hayran kalacaklar. En etkileyici yanı ise Cyberquad for Kids'in bir lityum iyon pille çalışırken, 16km/s'lik en yüksek hız ile 24km'yi aşan menzil değerlerini sunabiliyor olması. Cyberquad for Kids'in performans özellikleri, ayarlanmış süspansiyon ve arka disk frenleme ile desteklenmiş. Böylece bu inkar edilemez derecede havalı oyuncağın iyi görünmesinin yanı sıra en yüksek verimle çalışması da sağlanmış.

Elbette, bu parlak, yeni Tesla ürünü satışa çıkar çıkmaz, bir kalp atışı hızında tükendi. Aslında çok ucuz bir fiyat etiketine sahip olmasa da yine de talep edilen 1.900 doların her cent'ine değer doğrusu. Cyberquad for Kids hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.