Apple Watch'lar özelliklerle dolu, ancak şarj olurken çoğunlukla komodinin üzerinde yer kaplıyorlar. NightWatch Büyüteçli Apple Watch Şarj İstasyonu, hareketsiz saati bir çalar saate dönüştürerek işlevselliğine başka bir katman ekliyor. Tek parça masif lusitten yapılmış saatiniz kubbeli tabanın arkasına mükemmel bir şekilde yerleştiriliyor. Kavisli tasarım saatin kadranını büyütürek bir başucu saati gibi görünüyor.

Patentli dokunma işlevi, saatiniz yuvaya takılıyken tek bir dokunuşla uyandırmanıza olanak tanıyor ve yerleşik ses kanalları alarm sesini güçlendirerek zamanında güne başlamanıza yardımcı oluyor. Mevcut Apple Watch manyetik şarj kablonuz özel tasarlanmış yuvasına düzgün bir şekilde oturuyor ve böylece saatinizi yuvaya yerleştirdikten sonra otomatik olarak şarj olmaya başlıyor. Yani kablonuzu komodinin arkasında aramakla vakit kaybetmeyeceksiniz.

Koleksiyonerler, NightWatch tasarımının, "eye of time" adlı bir koleksiyon eşyasına dayandığını takdir fark edeceklerdir. Daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.

Diğer Apple Watch Şarj İstasyonu seçeneklerini incelemek isterseniz de buraya tıklayın.