LEGO'nun Star Wars temalı model sunumları neredeyse hiç bitmez. Başlangıç ​​seviyesinden tamamen profesyonellere kadar değişen bir yelpazede sunulan toplam 84 yapı bılunuyor. Son tanıttıkları model ise kesinlikle profesyonellere hitap ediyor. Danimarkalı oyuncak markasının tanıttığı bu son kapsamlı ve muazzam model, kısaca “AT-AT” olarak adlandırılan, ikonik All Terrain Armored Transporter.

Bu karmaşık replika, LEGO'nun benzer şekilde karmaşık Millennium Falcon'undan yaklaşık 800 parça eksik. Model toplamda 6.785 parçadan oluşsa da, özenle ve ayrıntılı bir şekilde tasarlanmış bu yapıyı bir araya getirmek için uğraşacak olan LEGO severler için yorucu bir miktar olduğu kesin. Bu kadar detaylı bir tasarımdan bekleneceği üzere, filmlerdeki dört ayaklı tank, dönen toplar, bir çift hızlı motosiklet ve yanınıza almak istediğiniz 40'a kadar diğer LEGO minifigürünü barındırabilen çarpıcı derecede orijinal ve geniş bir iç mekana sahip. 

Aynı zamanda, bir dörtlü kar askeri, bir çift sürücü, General Veers ve Luke Skywalker'ı içeren uygun bir karakter grubuyla donatılmış olarak gelen LEGO Star Wars AT-AT (75313),   62cm'den fazla bir yüksekliğe sahip. Yani tamamlandığında gurula sergileyebileceğiniz ve hiç bir misafirin gözünden kaçmayacak bir heybete sahip. LEGO'nun bu AT-AT'si, Ultimate Collector's Serisindeki en güncel yapı ve 4.784 parçalık Imperial Star Destroyer ve benzer şekildeki diğer devasa model serisine kusursuz bir ekleme olmuş.

Bu inanılmaz derecede detaylı tasarlanmış model hakkında gerçekten söylenecek çok şey var bulunabilir, ancak kelimeleri bir kenara bırakıp sözü görsellere bırakmak en akıllıca iş olabilir.

Amazon Türkiye'den satın almak isterseniz buraya,

Yurt dışı Amazon mağazalarından satın almak isterseniz de buraya tıklayın.