Lava Me 2'nin piyasaya sürülmesinden yalnızca yedi ay sonra Lava Music'in en yeni karbon fiber gitarı, geleceğe dönük olarak müzisyenliğinizi on kat artırmayı hedefliyor. 3,5 inç dokunmatik ekranı bulunan, markanın yeni HILAVA OS'u ile donatılmış ve tamamen yeniden tasarlanmış bir akıllı gitar olan Lava Me 3 ile tanışın.

Lava'nın önceki modelleri son derece hafif ekipman parçalarına sahip olmakla gurur duysa da, tanıtılan en son modelleri bu trendi devam ettirmekle kalmayıp aynı zamanda çıtayı biraz daha yükselterek bir dizi yüksek teknoloji özelliği de bünyesine katmış. 

Rafine bir Honeycomb kompozisyonu, AirSonic 2.0 karbon fiber yapısı ve önceki modelin dahili FreeBoost hoparlörünün yükseltilmiş bir formuna sahip olan bu yeni nesil Lava Me 3, fütüristik görünümü ve yükseltilmiş FreeBoost 2.0 teknolojisi ile ön plana çıkıyor. Ancak Lava Me 3'ü önceki modellerden gerçekten ayıran asıl faktör, HILAVA OS üzerinde çalışan entegre 3,5 inç dokunmatik ekran. Bu iyi düşünülmüş ekran detayı; kurulum, yerleşik ayarlama ve efektler, çok kanallı kayıt, sosyal medya paylaşımı, beş benzersiz mod ve gerçek zamanlı geri bildirim gibi çok sayıda yeteneğe sahip.

Altı renkte ve 36 inç veya 38 inçlik versiyonlarda mevcut olan Lava Music'in en son ürünü, iyi bir tasarım ve bir yığın yeni teknoloji ile biçim ve işlevin kusursuz bir karışımı olmuş. Lava Me 3 hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz markanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.