Zor, çok zor, shock zor ve sonra G-SHOCK zor var. Japon saat üreticisi, neredeyse 40 yıldır, üzerine atılan her şeyi kaldırabilecek sağlam ve işlevsel saatler üretiyor. Casio G-SHOCK, hiçbir zaman başarılarının üzerine yatmamış bir şirket olarak, şimdiye kadarki en zorlu saat koleksiyonundan yeni bir ürün serisi yarattı: MUDMASTER GWG2000.

G-SHOCK, GWG2000 koleksiyonunu yapmak için MUDMASTER serisinin toza ve çamura dayanıklı yapısını almış ve saati daha küçük ve daha hafif hale getirmek için dövme bir karbon çerçeve ve Karbon Çekirdek Koruma yapısı eklemiş. Güç, hafiflik ve mükemmel dayanıklılık sunan karbon fiber takviyeli reçine kasa, modülü korurken, dövme karbon çerçeve GWG2000'in gücünü ve dayanıklılığını daha küçük bir boyuta sığdırmasını sağlıyor.

GWG2000 ayrıca, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için bir altimetre, barometre/termometre ve bir dijital pusula içeren güneş enerjili radyo kontrolü ve üçlü sensör teknolojisi gibi gelişmiş teknolojilere sahip.

Her türlü koşulda hayatta kalacak şekilde tasarlanan GWG2000'i, hem kuma hem de çamura karşı dayanıklı kılmak için paslanmaz çelik düğmeler ve silikon tampon malzemesine sahip. Tabii ki, tam 200m su geçirmezlik yeteneği ile suda da çok fazla endişe yaratmayacaktır. Karanlık koşullarda daha iyi okunabilirlik için GWG2000'in tam otomatik LED arkadan aydınlatmalı süper aydınlatıcısını da ekleyince her göreve hazır bir saatiniz oluyor. 

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın