“Kendini tecrit etme” terimi, son iki yılda birçok kişi için korkunç gelmeye başlamış olsa da, gönüllü olarak tercih edildiğinde fiziken ve ruhen çok faydalı olabilir aslında. EXØD, bu fikirle hareket edenler için çalışmalarını hiç kesmedi. Sadece bir yıl önce piyasaya sürdükleri etkileyici asılı Ark Çadırları herkesin dilinde. Bu tecrübelerini gözden geçirerek biraz daha fazla dış mekan koruması elde etmenin yeni bir yolunu arayan marka, son derece güzel tasarlanmış tek kişilik barınakları Monolith'i tanıttı.

Ark Çadırına benzer şekilde, Monolith de tek bir kanca ile asılabilir. İster kendinizi harika bir doğa macerasına atın, ister sadece bir plajda vakit geçirmek isteyin, EXØD'nin güvenilir PARALL CARBN_ çubuklarının ellerinde havada asılı kalmak size hem keyif hem güven verecek. Monolith, her türlü hava koşulunda güvenlik sağlayan yüksek mukavemetli polyester ve su itici naylondan oluşuyor. Çevre bilincine sahip ve inanılmaz derecede sağlamken kusursuz bir şekilde kuru kalabilmesi çok etkileyici. Asıl bizi etkileyen tarafı ise çadırın 15 saniyede şekillenebilmesi oldu. Bilenler bilir, eğer uzun süreli bir doğa macerasına atılıyorsanız, çadırınızı kurmak için uygun bir zemin bulmak her zaman o kadar kolay olmayabiliyor. Monolith'i neredeyse dilediğiniz her yere kurabiliyor olmanız konaklama yeri seçimi için harcayacağınız süreyi en aza indiriyor. Arkadaşlarınız ve ailenizle bir Monolith kolonisi oluşturarak doğada zaman geçirmek inanılmaz ve unutulmaz hatıralar yaratacaktır.

Gizli, güvenli ve tek kişilik bir barınak sahibi olmak isteyen herkes için iyi bir seçenek olabilecek EXØD Monolith askılı çadır maalesef sadece 100 adet üretilecek. Bu sebeple elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Detaylı bilgi almak istserseniz buraya tıklayın.