Adını efsanevi bir İtalyan bisikletçi olan Alfredo Binda'dan alan Alfredo Bikes, sadece zarafet ve işlevi harmanlamakla kalmayıp aynı zamanda zanaatkar geleneğini ve İtalyan rekabetçi bisiklet tarihini perçinleyen harika ahşap bisikletler üreten bir İtalyan girişimidir. 

Yalnızca en kaliteli malzemeler ve bileşenler kullanılarak sınırlı sayıda üretilen her bisiklet, geleneksel çelik çerçevelerden daha hafif olmakla kalmayıp aynı zamanda titreşimleri yumuşatan ve yaygın yol tehlikelerini de daha iyi emen bir malzeme olan en yüksek kaliteli ahşap kullanılarak elle yapılıyor.

Şık ahşap çerçeveler, şeffaf su yalıtım işlemi sayesinde olumsuz hava koşullarına karşı da korunuyor. Talep üzerine sağlanan özellikler ve fiyatlar ile üç konfigürasyon arasından seçim yapabiliyorsunuz. Ayrıca ahşabın türünü seçebilir, yalnızca çerçeve sipariş edebilir veya hayalinizdeki yapı için özel bileşenler seçebilirsiniz. Alfredo Bikes'ın ürettiği bu harika ahşap bisikletler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.