Polaris Slingshot, 2014'teki ilk çıkışından bu yana yalnızca popülaritesini artırmakla kalmadı, aynı zamanda tartışmasız dünyanın en ikonik üç tekerlekli araçlarından biri haline geldi. Bu sebepledir ki, Minnesota merkezli Polaris efsanevi arazi araçlarıyla bilinmesine rağmen, gündelik kullanım ve eğlenceli seyahatlerin bir simgesi haline gelen ve popülaritesi her geçen gün artan Slingshot'lar için 2022 yılına özel dört yeni donanım seviyesi geliştirmek zorunda kalmış.

2022 Slingshot serisi, popüler “çeşitlilik hayatın baharatıdır” atasözüne uygun olarak dört model ve dört trim seviyesi sunuyor. Yeni Slingshot serisini başlatan, Polaris'in "özelleştirme için boş bir tuval" olarak pazarladığı S Modelidir. Satın almak isteyenler, S Modelini 2,7 inç ekranlı 100 watt'lık Rockford Fosgate ses sistemi, hoparlör bölmeleri ve ön panelde Rockford Fosgate tweeter'ları içeren Teknoloji Paketi 1 ile yükseltmeyi tercih edebilirler. Bir sonraki Slingshot modeli olan SL, eklenen stil bileşenleri, birinci sınıf kaplamalar, 100 watt'lık Rockford Fosgate ses sistemi ve RIDE COMMAND tarafından desteklenen yedi inçlik dokunmatik ekran gibi gelişmiş özellikler sunuyor. SL'den sonra, 203 beygirlik bir ProStar dört silindirli motora ve sportif iki tonlu dış boya şemasına sahip olan popüler SLR geliyor. SLR ayrıca parlak ve mat yüzeyler, birinci sınıf spor koltuklar ve tam gövde grafiklere sahip çok tonlu boyaya da sahip. Dört yeni modeli tamamlayan en kaliteli Slingshot ise, 203 beygirlik ProStar motoru, Brembo Frenleri, havalandırmalı çamurlukları, kaput aerodinamiği ve kokpit hava akışını iyileştiren yeni Vented Sport Hood'u ile R modeli.

Bütün bunlar dört yeni Slingshot arasından seçim yapmak için yeterli gelmediyse, Polaris sizin için ek aksesuarlar barındıran dört yeni trim seviyesi de sunuyor. Bunlar arasında; yol tutuşu ve performansı iyileştiren Drive Serisi, sürücü konforunu artıran Escape Serisi, Slingshot'ınızı donatan Show Serisi. LED ışıklar ve 3 Roll Hoop Audio Kit ve ilave kişiselleştirmeye izin veren Tasarım Serisi bulunuyor. 2022 Polaris Slingshot'lar, 2022'nin başlarında satışa sunulacak ve satış fiyatı 19.999 dolardan başlayacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.