Yeniden hesaplandı, yeniden tasarlandı ve bu saat artık her şeye hazır. Yeni Nixon Regulus Expedition, altimetre, barometre ve pusula gibi maceraya özgü özelliklerin yanı sıra, yolunuza çıkan her şeye karşı koyabilen şık ama sağlam bir kasa tasarımına sahip. Çarpıcı derecede parlak bir MCLD, bilgileri birden fazla modda görüntülüyor ve esnek silikon bant, en uzun yürüyüşlerde bile rahatsızlık vermiyor.

En zorlu ortamlarda güvenebileceğiniz sağlam bir canavar olan Regulus Expedition, bir sonraki maceranızda yanınızdan ayırmayacağınız vazgeçilmez bir arkadaş olacak.

Kullanımı kolay ABC + T hava durumu teknolojisiyle daha derine inin. Altimetre, barometre, pusula + termometre sizin için hazır. Yüksek çözünürlüklü MLCD ekranı, dijital okumaları gündüz veya gece mükemmel netlikte görüntüleyebilmenize imkan tanıyor. "Session Mode"  ile yolculuk verilerini takip edin ve şebeke dışındayken hava durumu uyarılarını etkinleştirmek için "Camp Mode" u kullanın. 2 yılı aşkın pil ömrüne ve 10 ATM / 100m su geçirmezlik oranına sahip Nixon Regulus Expedition, endişelerinizi ve şarj kablolarını geride bırakmanıza olanak tanıyor. Daha detaylı bilgi almak isterseniz tıklayın.