Başınızı çevirdiğiniz her yerde sıkça karşımıza çıkan kablosuz kulaklık modelleri arasına, dünyanın en saygın markalarından biri olan adidas da kendi yorumunu katarak dahil oldu. Daha önce bazı kulaklık modellerine kendi imzasını taşıyan şeritleri yapıştırmaya yabancı olmasa da, gelinen son durum ikonik performans markası için işleri tamamen yeni bir ölçeğe taşıyor. Büyük olasılıkla yeni bir çift koşu ayakkabısı satın almak istediğinizde ziyaret edeceğiniz üretici olsalar da, adidas şık oldukları kadar güvenli de olan ilk gerçek kablosuz kulaklık setlerini ürün yelpazesine ekleyerek kulaklarınıza da üç şeridi yerleştirmek için bir oyun oynuyor.

adidas, Zound ile işbirliği içinde geliştirdiği Z.N.E 01, Z.N.E. 01 ANC ve FWD-02 Sport isimli kablosuz kulaklıkları ile daha önceki modellerden biraz daha ciddi bir şekilde odyofillere yöneldiklerini açıkça ortaya koyuyor. Tere ve suya dayanıklı Z.N.E. 01 ANC söz konusu olduğunda, bir çift 6 mm sürücünün ve Apple'ın Transparency (Şeffaflık) modunun benzeri olan Awareness (Farkındalık) modunun eklendiğini görüyoruz. Kulaklıklar gürültü engelleme aktifken yaklaşık 4,5 saat, gürültü engelleme devre dışı bırakıldığında ise 6 saat ve eğer şarj kutusunu da hesaba katarsak 20 saat boyunca dinleme imkanı sunuyor. Öte yandan, ANC özelliği olmayan modeli daha hafif bir görünüme ve 5 saatlik dinleme ömrüne sahip. Son olarak, ergonomik FWD-02 Sport, sıradan koşucuların ihtiyaçlarını önceki modellerden daha iyi karşılamak üzere tasarlanmış ve ayarlanabilir kulak uçları ve kanatları, havalandırmalı bir şarj kutusu, Awareness modu ve tere/suya dayanıklı bir IPX5 derecesi ile donatılmış olduğunu görüyoruz.

Bu içeriğin hazırlandığı dönemde Z.N.E. 01 ve Z.N.E. 01 ANC sırasıyla 99$ ve 189$ fiyat etiketlerine sahip. Bununla birlikte, kulaklıklarında biraz daha güvenli bir his arayanlar için FWD-02 Sport, 169$ karşılığında ön sipariş vermeye uygun. Detaylı bilgi ve satın alma için tıklayınız