Etkileyici dronları, teknoloji endüstrisinde daha büyük dalgaların ortaya çıkmasına sebep olmuş olsa da, DJI, GoPro benzeri olan aksiyon kameraları Action Cam'lerin de aynı etkiyi yaratabilmesi için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Action Cam 2, Power Combo ve çok daha cazip Dual Screen Combo olmak üzere iki seçenek ile sunuluyor. En son tanıtım, önceki modelleri olan Osmo Action'dan çok sayıda önemli farklılık sunarken, en dikkat çekici değişiklikler, çeşitli montaj seçenekleri sağlamak için kameranın tamamına stratejik olarak yerleştirilmiş mıknatıslardır. Standart modeli, manyetik kordon ve manyetik adaptör yuvası gibi bir çift aksesuarla birlikte paketlenirken, Dual Screen Combo dokunmatik ekranlı güç modülü ve manyetik bilyeli mafsallı adaptör yuvası ile donatılmış olarak gelir. Hangi açıda olursanız olun erişilebilirliği ve yaratıcılığı optimize eden yeteneklere sahip opluyorsunuz. 

Action Cam 2, günümüzde standart hale gelen 4K 120 fps değerleriyle çekim yapabilirken, Osmo Action sadece 60 fps kapasitesine sahipti. Ayrıca Action Cam 2, DJI'nin HorizonSteady olarak adlandırılan en son stabilizasyon teknolojisini kullanır ve nerede olursanız olun en akıcı görüntüleri çekebilmenizi sağlar. Pil ömrü söz konusu olduğunda, ünite tek başına 70 dakika kadar kullanılabiliyorken, dokunmatik ekran modülünü taktığınızda 160 dakikaya kadar çekim yapabilir ve güç modülü ile birlikte bu süreyi 180 dakikaya çıkarabilirsiniz. Bütün bunlarla beraber Action Cam 2'nin 10 metre derinliğe kadar su geçirmeme yeteneğinin olduğunu söylemeyi de ihmal etmeyelim.

Kişisel macerlarınızı kayıt etme deneyiminize bir yükseltme getirmek istiyorsanız, kendinize büyük bir iyilik yapın ve başka yerlere boşuna bakmayın. Action Cam 2, şimdi Amazon.com.tr'den temin edilebilir. Power Combo modelinin yurtdışı satış fiyatı 399 dolardan başlarken Dual Screen Combo modeli 519 dolardır.

Amazon Amerika'da incelemek için buraya

Amazon Türkiye'de incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.