Gezginler ve macera severler artık her zamankinden daha özgün ve benzersiz deneyimler arıyor. Camper Vans ve Vanlife, denemeye değer yeni ve büyüyen bir trend. Çoğu zaman bir karavan ile vahşi doğaya gitmeyi ve oarada eğlenceli deneyimler yaşamayı hayal ettiniz ama bu isteğinizi gerçeğe dönüştürmek için yeterli bütçeyi toparlayamadınız mı? 

Black Forest Westfalias, uzun veya kısa süreli yolculuklar için tam donanımlı karavanlar kiralayarak hayalinizi daha hesaplı hale getiriyor. Büyüleyici bir şekilde restore edilmiş ve dönüştürülmüş VW karavanları, artık daha fazla kullanım rahatlığı ve arazi kabiliyetine, ayrıca daha iyi kilometre, artırılmış beygir gücü ve konforlu süspansiyonlara sahip. Maceranızın akışına göre karavanınız ile birlikte; arka bisiklet askısı, portbagaj ve travers, kürekli ve yetişkin PFD'li bir kano, propan iç mekan ısıtıcısı, propan fener, kamp sandalyeleri ve çok daha fazlasını da kiralayabilirsiniz. 

Geriye kalan tek şey planlı veya plansız bir maceraya atılacak cesareti toplamak. Detaylı bilgi için tıklayın. İçinizi kıpır kıpır yapacak görselleri incelemeden geçmeyin.