Elektrikli güç aktarım teknolojisindeki gelişmeler, modern kompozitler ve uyarlanabilir üretim modelleri, Arevo’nun son derece gelişmiş Superstrata Bisikleti tarafından kapsamlı bir şekilde kanıtlandığı üzere, bisiklet dünyasında yeni olasılıkların kilidini açmış oldu.

Superstrata, tamamen 3D yazıcılar kullanılarak ve karbon fiberden yapılmış ultra hafif yekpare bir kadro etrafında inşa edilmiş. Herhangi bir eklem, kaynak, yapıştırıcı veya dikiş içermeyen ve gerçek yekpare yapıya sahip olan bu endüstriyel sınıf karbon kadronun, çelikten 60 kat, titanyumdan 15 kat ve hatta Kevlar'dan % 50 daha güçlü olduğu söyleniyor. Bu gelişmiş kadro, en üst düzey Shimano bileşeniyle eşleştirilmiş, önde ve arkada ise entegre LED aydınlatmar sunuyor. 

Standart Superstrata C'ye ilave olarak, California merkezli start-up ayrıca, güzel bir şekilde entegre edilmiş elektrikli motora, 32km/s hız ve 96 km'lik menzile sahip, 125Wh batarya içeren pedal destekli bir Superstrata E sunuyor. Sadece iki saat içinde tam şarj olabilen Arevo Superstrata E; iki farklı karbon fiber tekerlek tasarımının yanı sıra, entegre GPS üniteleri, şarj portları, yolculuk kaydediciler, hırsızlık önleme sistemleri, güç sensörleri ve motor yükseltmeleri dahil olmak üzere çok sayıda isteğe bağlı eklenti de sunuyor. 

Arevo Superstrata C, 2,799 $ 'dan ön siparişe hazırken, Arevo Superstrata E 3.999 $' dan başlıyor. Detaylı bilgi için tıklayın. Görselleri ve tanıtım videosunu incelemeden geçmeyin.