Santa-Barbara merkezli Living Vehicle ilk mobil yaşam alanı ürünü 2018 yılında tanıttıktan sonra büyük bir talep patlaması yaşadı. Her geçen gün daha minimalist bir yaşam şekli sunan küçük ve mobil ev fikirleri (tiny house) onları bir adım daha ileri gitmeye zorladı adeta.  

Daha önceki tasarımlarını müşterilerinin değişen ihtiyaçları ve geri dönüşlerine paralel olarak geliştirerek 2020 Living Vehicle'ı ortaya çıkardılar. Geleneksel çekme karavanlardan farklı olarak, sadece belirli bir süre yaşanılacak bir alan olarak değil kalıcı bir adres olarak tasarlanan 2020 Living Vehicle çekme karavan, sunduğu küçük ama lüks ve konforlu yaşam ortamı sayesinde yine farkını ortaya koymayı başarmış doğrusu. 

Her türlü isteğinize cevap verebilecek bir mutfak bölümü, ana yatak odası, güzel bir banyo ve açıp kapatabileceğiniz bir avlu kısmı ile hayalinizdeki mobil yaşam için harika imkanlar tanıyor. Özel üretim alüminyum profiller ile hafiflik ve sağlamlığı bir araya getirmeyi başaran 2020 Living Vehicle çekme karavan, dış görünümü ile 50'li yılların Airstream modellerine göz kırpıyor. 

Satın alma aşamasında bir çok farklı seçenek de sunan firma, aklınızda hiç bir soru işareti kalmadan yeni hayatınıza atılmanız için her türlü desteği sunuyor. Daha detaylı bilgi almak isterseniz lütfen tıklayın. Şimdi sizi bu harika karavanın görselleri ile baş başa bırakma vakti geldi.