Yaz aylarının yaklaşması, koranavirüs kaynaklı kısıtlamaların yavaş yavaş gevşetilmesi ile doğa tutkunlarının, çıplak ayakla toprağa basma sevdalılarının, çam kokusunu ciğerlerine çekme tutkunlarının kanları kaynamaya başladı. Şimdi sizlere tanıtacağımız outdoor ürünü, macera yolculuklarınızda, dilediğiniz yerde çabucak bir barınak oluşturmanızı ve hiç bir manzarayı konaklama problemleri sebebiyle kaçırmamanızı sağlayacak.

CARSULE Pop-Up Cabin, sadece bir uyuma alanı olmanın çok daha ötesinde, doğa koşullarında bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Kübik şekilli bu çadır yaklaşık 2 metrelik bir yükseklik sunuyor. Böylece çadırnızın içindeyken iki büklüm dolaşmanıza gerek kalmıyor. Güçlü rüzgarlarda dahi rahatça kamplayabilmeniz için sahip olduğu özel tasarımı ve halatlarının desteği ile zorluk çekmeyeceksiniz.

İçerisini tamamen ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanabileceğiniz CARSULE, aracınızın bagajını da yaşam alanınıza dahil etmenize ve birçok eşyanızı bagajınızdan çıkarmadan kullanmanıza imkan tanıyor. Kickstarter üzerinde kısa sürede $17.000 gibi bir desteğe ulaşan bu harika fikire sahip olmak isterseniz, $379 fiyatı ile buraya tıklayarak amacınıza ulaşabilirsiniz. Görselleri ve tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.