İnsanlar boş durmuyor sevgili arkadaşlar, sürekli bir yeniliğin peşindeler. Kamp yapma ve doğada vakit geçirme tutkusunu, ihtiyaç duyduğu bir çadırın nasıl tasarlanabileceği düşünceleri ile birleştirerek ve çeşitli fon toplama platformlarında destekçi arayarak, bu Dünya üzerindeki kısıtlı zamanlarını daha değerli tüketiyorlar.

İşte bir doğa tutkununun önce fikir olarak ortaya çıkardığı daha sonra yakın çevresinin destekleri ile prototip üretimi aşamasına getirdiği harika ağaç çadırı. Aerial A1 isimli bu çadır, kamp severler arasında giderek popüler hale gelmeye başlayan yerden yüksekte kamplama akımına özgün bir cevap.

Geleneksel bir çadırda bulabileceğiniz bütün özellikleri barındırmakla beraber, gerek sağlamlık gerekse eşya gözleri konusunda kamp severlerin isteklerine en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlamış. Aerial A1 Ağaç Çadırını, yaklaşık 10 cm'lik ağaç gövdesi veya herhangi bir desteğin bulunduğu her yerde kolayca kurabilir ve içerisinde düşme, çadırı tutan bağların kopması gibi korkular olmadan günlerinizi geçirebilirsiniz. 

Ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz tanıtım videosunu mutlaka izleyin. Detaylı bilgi için Aerial A1 ağaç çadırının Kickstarter kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.