Boş zamanlarınızda usta ellerinizle bir şeyler üretmek için sabırsızlanıyor musunuz? Biliyoruz siz bu işin ustasısınız ama lanet olası testere hiç de öyle değil. Sürekli bir yerlerinizi kesiyor beceriksiz şey. Ve pazartesi geldiğinde, elinizde yara bantları ile ofisinize geri dönmek zorunda kalıyorsunuz. Tabi bunlar küçük sorunlar. Ya daha büyük bir kesik olsaydı ne yapardınız? Kıymetli ellerinizi beceriksiz testere ve bıçaklardan koruyabilmeniz için harika bir ürün tanıtacağız şimdi size. Mechanix'in geliştirdiği taktik E5 Kesilmeye Karşı Dirençli Eldivenler üzücü kazaları geride bırakıyor.

Eldivenlerin sırtlığı polyester ve spandeks karışımından yapılmış, avuç içi ve parmaklar ise % 52 poliüretan ve % 47 naylondan imal edilmiş. Avuç içi ve parmaklar boyunca uzanan kumaş arasına sıkıştırılmış, CE leve E ve ANSI A5 seviyelerinde kesilmeye karşı dayanıklı Armortex tabaka bulunmakta. Ek olarak, eldivenler, telefonunuzla veya diğer dokunmatik cihazlarınızla daha rahat etkileşimde bulunabilmeniz için özel deri parçalara sahip. Bütün bu yeteneklerin yanında, ellerinizin nefes alabilmesi için TrekDry kumaş da kullanılmış. 

Sürekli kesici aletlerle çalışmak zorunda kalanların veya ordu/emniyet mensubu olan profesyonellerin kesici aletler ile yapışabilecek saldırılara karşı kendilerini koruyabilmeleri için mutlaka sahip olmaları gerektiğini düşündüğümüz Mechanix E5 Kesilmeye Karşı Dirençli Eldivenlere sahip olmak isterseniz tıklayın.