Bundan birkaç yıl önce kredi kartı boyutlarında, minimalist bir tasarıma sahip Light Phone ile tanışmıştık. Günümüz dünyasında kronik hale gelen telefona bağımlılık hastalığından bizleri kurtarmak mottosu ile ortaya çıkan Light Phone her ne kadar iddialı bir mottoya sahip olsa da beklenildiği kadar ilgi görmedi. Çünkü Light Phone ile sadece telefon aramaları yapabiliyor mesaj bile atamıyordunuz. Bundan ders çıkaran Light Phone’un tasarımcıları birkaç özellik daha ekleyerek telefonun ikinci versiyonu ile çıkageldiler.

Light Phone 2 adını alan bu yeni versiyon yine ilk versiyon gibi kredi kartı büyüklüğünde ve minimalist bir tasarıma sahip ama bu sefer arama özelliği dışında birkaç özelliğe daha sahip.

Her şeyden önce Light Phone 2 4G özellikli. Bunun dışında Light Phone 2 ile artık mesaj atabiliyor, alarm kurabiliyorsunuz. Ayrıca eklenen navigasyon özelliği ile gitmek istediğiniz yere rahatlıkla gidebilirsiniz.

Akıllı telefonunuzu arkada bırakarak sevdiklerinizle ve özellikle kendinizle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak Light Phone 2’yi IndieGoGo sitesi üzerinden 250$’dan başlayan ön sipariş fiyatlarıyla satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayın.