Horizon kol saati, saniyeyi saniye ile ve hatta dakikayı dakika ile göstermiyor. Bunun yerine her saat için "çeyrek geçe", "buçuk", "çeyrek var" gibi ana başvuruları belirtiyor. Çoktan beridir zaten bu terimler ile günlük hayatımızı yönetiyoruz. Birisi bize saatin kaç olduğunu sorduğunda cevap olarak "buçuk oldu", "neredeyse öğlen oldu" gibi kavramları daha anlaşılır ve kolay buluyoruz değil mi? Optik Instruments bu kavramlara başarılı bir şekilde kol saatine aktarmayı başarmış. İsveç yapımı bir kol saatine.

Gün içerisinde akıp giden zamanın neresindeyiz? Bir şekilde zamanın ellerine düşüyoruz. Geçen saniyelere üzülüyor, beklediğimiz dakikalara yakınıyoruz. Kaybettiğimiz saatler ise bizi mahvediyor. Zamanı bir türlü yakalayamıyor, ne yaparsak yapalım onu evcilleştiremiyoruz. 

Horizon kol saati 24 saatin tümünü gösteriyor. Aydınlık saatler, Karanlık saatler. Yer ile gök arasındaki ufuk çizgisi gibi.

Adını her 24 saatte bir dönen kendine özgü iki tonlu kompozit kadrandan alıyor ve merkez çizgisi gündüzden geceye geçişi temsil ediyor. Çerçevedeki kırmızı çizgi, geçerli saati işaret ediyor ve çeyrek saatlik artışlarla günlük kullanımın gerektirdiği tüm doğruluğu sağlayabiliyor. Her biri 40 mm çapında paslanmaz çelik kasa, kubbeli kristal ve 45 aylık güç rezervi barındıran Horizon kol saatleri dört renk seçeneği ile kickstarter'da fonlanmayı bekliyor. Ön sipariş avantajları ile sahip olmak isterseniz tıklayın. Bu harika kol saatini görsellerini ve tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.