Mecarmy günlük hayatta kullanım amaçlı EDC (EveryDayCarry) ürünleri ile EDC pazarında kendini kanıtlamış bir firma. Ama Mecarmy’nin kendini geliştirme konusunda durmak gibi bir niyeti yok! Bir karabina ile el fenerinin birleşimi olan en son icatları FL10 Karabina El Feneri ise bu kararlılıklarının açık bir göstergesi.

Ultra hafif ve dayanıklı olması için TC4 titanyumdan üretilen FL10’nun içinde düğme ile çalışan CREE XP-G2 S4 LED el feneri bulunuyor. FL10’nun el feneri 360 lümene kadar aydınlık sağlayabiliyor ve üç farklı parlaklık modundan en düşüğünü seçtiğinizde tek bir şarjla 6 saat kesintisiz olarak karanlıkları aydınlatabiliyor. Bu özel fenerinin diğer göze batan özelliği ise USB ile şarj edilebiliyor olması.

FL10’nun el feneri ve karabina özelliği dışında paraşüt kordonu, şişe açacağı, kutu açacağı, tornavida, levye gibi oldukça işe yarayacak ekstra özellikleri de bulunuyor.

Metal ve siyah olmak üzere iki farklı seçenekle 130$’a satılan Mecarmy FL10 Karabina El Fenerini satın almak için lütfen tıklayın.

[post_ads]