Çadır alırken birçok şeye dikkat etmek gerekir. Dayanıklılık, fonksiyonellik, portatiflik, hafiflik vs. Ama ne yazık ki her çadırda bütün bu özelliklerin hepsini bir arada bulmak zordur, bulsanız bile iyi bir meblağı gözden çıkarmanız gerekir. Bu nedenle çoğu zaman bazı özelliklerden feragat etmeniz gerekir. Hyperlite Ultamid 2 Pyramid Çadır (Hyperlite Ulatmid 2 Pyramid Tent) ne paranızdan feragat edeceksiniz ne de bir çadırda olmasını istediğiniz herhangi bir özellikten.

Her şeyden önce iki kişilik olan minimalist tasarıma sahip çadırımızın kurulumu çok kolay. Her yere rahatlıkla kurabileceğiniz Hyperlite Ulatmid 2’yi dilerseniz trekking sopaları veya herhangi bir uzun çubuk ile çadırı destekleyebilirsiniz. İkincisi, Hyperlite Ultamid 2, Dyneema denilen özel bir materyalden yapılması nedeniyle çok hafif. Sadece 540 gram gibi inanılmaz bir ağırlığa sahip. Hafif olması yanında, Hyperlite Ultamid 2 Pyramid Çadır, Dyneema sayesinde yırtılmaya ve delinmeye karşı da oldukça dayanıklı.

Bütün bu güzel özelliklerin yanı sıra aynı zamanda %100 su geçirmez (İki yönlü fermuarları dahil) olan bütün özellikleri tek bir çadırda toplamasına rağmen mantıklı bir fiyata sahip. Hyperlite Ultamid 2 Pyramid Çadırı 608$’lık fiyatıyla satın almak için tıklayın.
[post_ads]