Crossover araçlar, klasik otomobiller ile SUV tipi araçların tam ortasında yer alan bir araç tipi. Ne klasik otomobiller gibi küçük ve göz alıcı ne de SUV tipi araçlar kadar büyük ve kabiliyetliler. Fakat Toyota yeni konsept FT-AC ile Crossover sınıfına farklı bir bakış açısı getirmeye kararlı gözüküyor.

Klasik bir otomobil kadar küçük boyutlara ve göz alıcılığa sahip olmasına rağmen aynı zamanda bir SUV’dan beklenecek off-road özelliklerine de sahip olan Toyota FT-AC gerçekten de emsallerine göre farklı bir Crossover.

Standart bir park noktası kadar yer işgal eden FT-AC, diğer taraftan her arazi koşuluna uygun lastiklerle donatılmış 20 inç lastikleri, çekme kancaları, sökülebilir sis farları, safari tarzı portbagajı, alt koruma plakası ile deyim yerindeyse bir off-road aracının ruhuna sahip. Ayrıca Toyota FT-AC’de Wi-Fi Hotspot özelliği bulunduğunu da söylemeden geçmeyelim. Şehirden fazla uzaklaşmayı sevmeyenlerin arayıp da bulamayacağı bir fonksiyon.

Crossover sınıfına tamamen farklı bir yorum getiren Toyota’nın FT-AC Concept’i hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın. Eminim bir an önce gerçeğe dönüşmesini çok içten bir şekilde isteyeceksiniz.
[post_ads]